MIX-HOLDET, 5-9 kl. 

På MIX-holdet 2021/2022 (5 klasse til 9 klasse) er vi klar til at holde en fest hver mandag eftermiddag – er du?!
 
Vi skal lege, hoppe højt, springe langt, svinge hurtigt, danse sejt og dreje rundt, både på gulvet og i luften. På vores hold skal alle kunne være med - både hvis du har lavet gymnastik før, men også hvis du har lyst til nye udfordringer.
 
Holdets træninger består af en god opvarmning med fokus på de enkelte grundelementer i gymnastikken samt rytmikken. Herefter vil der være forskellige springstationer, med rig mulighed for at udvikle dine spring!
 
Enkelte træninger vil der være et øget fokus på det rytmiske, da trænerteamet ved, at det er vigtigt, du kender din krop godt, så du bedst kan snurre rundt i luften.

Der vil være 3 ekstratræninger, så vi kan fokusere på spring og udvikling, plus sammenhængen af vores opvisning. Træningerne vil blive lagt om søndagen fra 10.00-15.00. Mere information herom efter tilmelding.
 
Sæsonen afsluttes med et brag af en opvisning, som trænerteamet har en forventning om, at du deltager i. Her er der mulighed at vise dine forældre, bedsteforældre, søskende og venner, alle dine nye seje tricks og dit flotte opvisningstøj.
 
Vigtig information
Sted: Hyllehøjhallen
Dag og tid: Mandag kl. 17.30 – 19.00              
Vi starter Mandag d. 20.09.2021


Pris: 875 kr.
I den oplyste pris er der indlagt 315 kr. til dragtbetaling og forplejning til ekstra træninger.
 
Ses vi?


Glade gymna-hilsner,
Fra Trænerteamet
Mia, Lennart, Daniel & Anton

 
TILMELD
Bliv medlem
& Tilmelding

Plads til dit sponsorlogo.

KIF Middelfart Gymnastik | Siøvænget 78 | 5500 Middelfart | Tlf.: 27572370 | kif-kasserer@outlook.dk