Book 1:1 samtale
Se adresse

Venteliste/Prøvetime/Fortrydelse

Venteliste
Hvis du får tildelt en plads på ventelisten, modtager du en mail fra gymnastikforeningen. Log ind på din side, og se hvilket hold du har fået plads på, her kan du færdiggøre tilmeldingen for at garantere din plads på holdet. Reservationen på ventelisten udløber efter 24 timer.
 

Prøvetime
Vores forskellige hold tilbyder 2 - 3 prøvetimer ved sæsonstart. Så hvis du er I tvivl om holdet er noget for dig, er du velkommen til at benytte dig af dette. Men såfremt holdet er fuldtegnet inden sæsonstart eller bliver fyldt op før du når at tilmelde dig, bliver du sat på venteliste. Du modtager en mail af gymnastikforeningen hvis du får tildelt en plads fra ventelisten. 

Fortrydelse
Prøvetime efter tilmeldning og betaling:
Hvis du har tilmeldt dig et hold, men konstaterer at holdet ikke er noget for dig, kan du få din fulde kontingent retur, hvis du tilbagemelder til os senest samme uge som den sidste prøvetime finder sted.

Send en mail til vores kasserer kif-kasserer@outlook.dk, med oplysninger som navn, hold og kontonummer. Vi betaler herefter kontingenten retur.

Fortrydelse senere end ovennævnte giver ingen ret til tilbagebetaling af kontingent.


 

KIF Middelfart Gymnastik
Kirkegyden 7
5500 Middelfart
CVR: 83977116
Log ind
  
KIF Middelfart Gymnastik | Kirkegyden 7 | 5500 Middelfart